HomeContact       Missie | Diensten | Over ons | Referenties
       

adres Postbus 509
  2270 AM Voorburg
tel 070-4154007
fax 070-3954477
e-mail edelweiss@edelweis-fa.com

 

 

Diensten

Edelweiss Finance Advisors biedt adviesdiensten aan op de volgende gebieden:

Financieringen
Of het nu gaat om bedrijfsfinancieringen, projectfinancieringen, objectfinancieringen, acquisitiefinancieringen of herfinancieringen, Edelweiss Finance Advisors adviseert en ondersteunt u graag bij het structureren ervan, het organiseren van een financieringscompetitie onder banken, het beoordelen en vergelijken van financieringsaanbiedingen en uiteraard het uitonderhandelen en de totstandkoming van een financiering.

Due diligence
Voor zowel potentiële financieringsvraagstukken als voor derivaten- en verzekeringsproducten kan Edelweiss Finance Advisors voor u de financieringsaspecten in het kader van haalbaarheidsstudies of businessplannen beoordelen.

Match making
Voor bedrijven die behoefte aan (additionele) vermogensverschaffers hebben, kan Edelweiss Finance Advisors in haar uitgebreide netwerk de juiste partij voor u vinden.

Fusies en overnames
Als u op zoek bent naar een koper voor (een deel van) uw bedrijf of u juist een bedrijf zoekt, kan Edelweiss Finance Advisors niet alleen in haar uitgebreide netwerk de juiste partij voor u vinden, maar u ook begeleiden in het koop-/verkooptraject.

Waardebepalingen
In het kader van bedrijfskoop of –verkoop dan wel in geschilsituaties tussen aandeelhouders kan Edelweiss Finance Advisors een onafhankelijk en deskundig oordeel geven over de waarde van een bedrijf.


 

© Edelweiss Finance Advisors B.V.